Bebeginehasret Ruhsuz canm 32. Haftaya geldim şükür keseyi gördüğüm gunden beri kullaniyorum oxsapar 4luk gunde 1 tane artk kollarim delik desik oldu beze beze oldular😔 ama sonu guzel olucak insallah sezeryam yada normal doktor doguma 1gun kala bırakıcaz dedi
Eymenata Ruhsuz ben hamileliğimin başından beri Clexane iğne kullanıyorum doğuma kadar devam edecekmişiz
Ruhsuz Meryem12 ben 6 haftanın içindeyim kalp atısı pazartesi nasipse o zaman iğne baslayacagız su an coraspın kullanıyorum folıbol ve progestan
Mrvtt 0,4 lük iğne coraspin ve bemiks c kullanıyorum. 1 Aydan az kaldığı için Doğuma coraspirini kestim artık.
Duyguuumm Tamam ben daha hamile kalırsam kullanıcam bu ay müjdemi alayım dr öğrenir öğrenmez gel iğne vurulucaksın dedi bende şuan ecopirin ve vinelac kullanıyorum
Sura Htc70 kanı sulandırarak rahme ve bebeğe giden kan akışının kesilmeden düzenli olark devam etmesini sağlar
Sura Prensprenses ben coraspin kullandım hiç bir faydası olmadı ama dr ecopirin verdi 1 ay kullan vücudana etki etsin hamile kalabilirsin dedi ve kullandım adet sancımda kesildi düzene girdi hemen hamile kaldım zaten önceden değerim yükselmiyordu ama bu ilacı kullandım beta değerim iğnesiz yükseldi hemen.
Htc70 Bebeginehasret insallah sagsalim yavrularimizi kucagimiza aliriz. Doktorunuz normal dogum hakkinda bir sey diyor mu kan sulandiricidan dolayi?
Betuel11 insanların tavsiyeleri ve ne kullandıklarıyla ne önerdikleriyke hareket etmiyceksin inşaallah? bende düşük tehlikesi var mesela doktorum iğne dedi oksapar 4000 lik kullanıyorum asprin veya diğer hapları önermedi düşük veya herhangi bişeyde müdahale edebilmek için.