twobabymomm yesman kızımda 14 e kadar oğlumda nerdeyse 19 20 ye kadar devam etti çok şükür bir sıkıntı olmadı. Sadece fazla ayakta durup kendimi yorunca ağrıyordu
busu1 yesman Ayakta kalmamaya çalış 15 dk iş yapiyorsan 10 dk dinlen (çalışmıyorsan) haftan biraz ilerleyene kadar bu şekilde dikkat et rahim yukarıya kaşıkları geçmeye çalistigi için çok ağrı oluyir Buda 16 ya kadar sürer
yesman twobabymomm benim bugün öyle çok sızım yok hatta neredeyse yok diyebilirim normal mi düne kadar vardı ama aradı böyle minik kalp atar gibi şey hissediyorum kasıklarım da
yesman twobabymomm dün yoktu hiç olmadığı için endişe ediyorum bende zaten hahahaha bu haftalarda bebeği hissedemiyoruz ya anne karnında o yüzden sancı olunca olduğunu biliyordum nede olsa ama daha yeni biraz sızı verdi mayıs da kontrolüm var daha mayısa var :(
twobabymomm yesman ikinci gebeliğim olmasına rağmen ben de olmayınca korkuyordum. Ama bir sıkıntı yoktur inşallah kanama falan olmadığı sürece riskli bir durum yok. İçiniz çok rahat etmezse kontrole erken gidin 🥰
yesman twobabymomm eşim de aynısın dedi ama doktorum Nisan ayında yok galiba başka doktora randevu alıp gideceğim bu gidişle