ozklay rumi05 Ahahaha yavrucak annem benimle eğlenirr kısmına geçmiştir 🤭😂 sağ salim kavusalim Allah’ın izniyle gerisi kolay(dir yani kismen gibi xxbdbd) inşallahhh
ozklay flz3576 Orası öyle tabi, bir kulaktan girsin diğerinden çıksın. Çok düşünüyorlarsa gelip bakarlar oyyy sinirlendumm 🙄
ozklay 1_2_3_4 Su misali akıp gidecek 🥺 sağlıkla gelsin inşallah🤍 bebeğin cinsiyeti kız mı peki kız gibi hissettim ama
flz3576 ozklay bakarım diyor valla doğduğunda hep bahane buldu 😂😂 sizin nasıl ağrı falan var mı cinsiyet ne
Cansu424 ozklay allahim bizde bu sayilari gorecekmiyiz asla gecmiyor 23 haftadan selamlar sag salim kucaginiza alın insallah ❤️🤲🏻
ozklay Cansu424 Ve aleyküm selam ☺️ abartısız ben de böyle düşünüyordum ama öyle bir geçiyor ki,biraz daha sabır 🥺 amin inşallah, hep birlikte sağ saglim alalım kucaklarimiza 🤍 Rabbim bir avaz da kurtarsın 🌸🤍
ozklay flz3576 Viyyyy yok artık ya xbxhsbzbsbs ben de şu ana kadar bişey yok bakalım ve cinsiyet kız 🌸
ozklay ayseeeeeeeeeee İnşallah ☺️🤍 doktora danışıp egzersizler de yapabilirsin. Güzel haberlerle inşallah ♥️
kubra5441 melisapolat1 bizde iyiyiz beklemedeyiz😀 bebiş kaç kilo şuan benimki 2 gün önce 2880 di kız bebiş