kubra5441 ozklay normal doğum gözüküyor ama suyu sınırdaydı dün pazartesi tekrar ölçecek suyunu. Azaldıysa sezeryana alırlar diyolar. Doğum belirtisi hiç yok bende daha gider senin diyordu doktorum
ozklay kubra5441 Sağlıklı olsunlar da nasıl gelmek isterlerse öyle gelsinler. Allah yardımcın olsun, doktor öyle dediyse gider. Alırlar diyen başkalarıysa takılma fazla. ♥️🌸
atesvesu ozklay amin canım Allah razı olsun güzel duaların için 💐Rabbim seninde sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🤲❤️
ilaydaltan ozklay rahim ağzı kısa 1 cm açılma var nstde sancım çıkıyor ama kanalda değil bebek. Bu gün ağrım arttı gibi hayırlısı olsun
ozklay ilaydaltan Allah yardımcın olsun, vaktin de gelir inşallah güzel annesi. Bebeğin her şeyi yolunda mi peki kilosu vs?
rumi05 Son 15 günümüz kaldı kızçemle buluşmaya aynı bedende son zamanlarımız aam ben de herhangi bir hareket yok 🙈😂
ozklay rumi05 Ayyy 15 diyince daha çok ben heyecanlandım 🤭😂 sağlıkla gelsinler hayırlısıyla🤍 hazırlıklı olmak lazım tam kritik günlerdeyiz 🥲
ozklay ilaydaltan Maşallah, Allah hepsine uzun hayırlı ömürler nasip etsin☺️ sağlıkla alın inşallah kucağınıza 🌸🥰
kaya_kaya ozklay uygulamaya göre son 27 . İkinci gebeliğim umarım 38 . Haftada doğar çok çok amin sağlikli bir şekilde. Bel ağrısı ve sancılarım çok oluyor
ozklay ayseeeeeeeeeee Aşkım benim başta hep baş gelişti sonra sonlara doğru makat gelişe döndüğünü öğrendim ama şimdi 37+3teyim sonra baş gelise geri döndü. Allah’ın izniyle döner inşallah 🥰🤍