yarenguzel ilknur3131 değerlerin güzel artmış canım. Ben keseyi 5+3 te görmüştüm. Bebeği ise 6+4 te görmüştüm. İkisi de karından ultrasondu hiç vajinal ultrasonla bakılmadı .
ilknur3131 dgngr biz tatile gidicez eşimle de gitmeden duymak istemiştim 13 Nisan da gidicez acaba duyabilir miyim o zamana kadar
ilknur3131 Missgod teşekkür ederim canım vijanalden korkuyorum biraz düşük felan olur diyorlar ama beklerim sabırsızlıkla☺️
yldzata ilknur3131 yok canım hiç bir sıkıntısı yok ben bu hafta toplam 4 kez vajinal 2 kez karın ultrason oldum bir zararı yok canım ağrım vs de olmadı
Missgod ilknur3131 ben iki cocugmn arası az oldgndan sezaryen yerimden ultrosnda göremedi hep vajinadan baktı şuanlık şükür haftaya inş görcez yine
ilknur3131 canannn0 canım son adet günüm 4 Mart ama ben şüphelendim hissettim diyelim 27 martta test yaptım. Beta 21 ile öğrendim 🌸
sumeyye6506 ilknur3131 çoğunlukla 7 8 haftalarda çok net duyulur 6 olanda var tabi ben 7 haftalıkken duydum
canannn0 ilknur3131 adetime daha 7 gün vardı kan verdiğimde belirtilerim beni kan vermeye ikna etmişti