biryolculuk Evinizin güzel kokması için neler yapıyorsunuz kızlar , parfüm vs gibi kimyasal olan şeyler dışında
Gecekusu42 biryolculuk perdeleri yıkarken yumuşatıcı kullanmak en sevdiğim şey çok güzel temizlik kokusu oluyor evde halı yıkama makinesini kullandığında onada döküyorum mesela
_gecekusu biryolculuk beyaz sabun ve arap sabunu halı silerken perde yıkarken vs kullanıyorum mis gibi kokuyor
bsrelif biryolculuk ben biraz enerji odaklı temizlik yaparım. Sirkeli su ve gül yağı ile paspaslarım önce. Varsa Palo Santo tütsümü yakarım. Evim bebek gibi koksun diye pudra kokulu oda kokusunu koyarım koridora. En son şifa niyetine Yasin okurum evim arınmış olur
kisbebisi Benim yakinim fabrikada çalışıyordu bana lavanta yağı getirmisti odamdaki düş kapanına damlatmistim uzunca bir sure kokusu kalmisti mis gibi kokuyordu odam canim, bu tarz seyler kullanabilirsin
biryolculuk kisbebisi evet görmüştüm lavanta yağını ama kullanmadım taze lavanta keselerini tercih ediyorum :)
biryolculuk Gecekusu42 yumuşatıcı kimyasal barindirmiyor mu , uzun zaman oldu kimyasal içerikli ürünleri hayatıma dahil etmemeye çalışıyorum elimden geldikce
Sinerjik Lavanta yagi erken ergenlige sebep olduğundan temizlikte sınırlı kullanin diyorlar hatta lavantali dogal deterjanlari falan tavsiye etmiyorlar ten ile temasi riskliymis ben kurutma toplarina damlatiyordum damlatmiyorum artık
biryolculuk Sinerjik lavanta yağı mi yoksa lavantanin kendisi için de geçerli mi bu dediğiniz ? Lavanta yağı hakkında bilgi yok ama taze lavanta çiçeğini kullanmışlığım var
Sinerjik biryolculuk lavanta kokusu esansi bence. Izledigim videoda lavanfali deterjan almıyordu kadin sebebi buydu. Ostrojen artisina sebep oluyormuş dolayli yoldan erken ergenlik diye açıklaması vardi 🌸 kaynak falan da baktım vardi ama kaydetmemisim videoyu aradim bulamadım
biryolculuk bsrelif son tavsiye içimi ferahlattı, Allah razı olsun 🥰🌷 bu arada kullandığınız o kokular kimyasal değil mi çok çekiniyorum kullanmaya o kimyasalları ya🫠