baydar Kızlar merhaba 31. Haftaya girdim ferittin çok düşük benim ya 5 resmen ve ben maalesef ilaç yutamiyorum henüz kontrole gitmedim ama bunun riski var mı yani ilaçtan başka bi çözüm yolu var mı
1cey baydar bence doktora sormak danışmak daha sağlıklı bu ilaç konularında burada herkesin bi yorumu olur sonuçta
NobleMom baydar Demir depolarınız boşalmış. Besinlerle kandaki demir oranını yükseltebilirsiniz ama depolarınızı dolduramazsınız. Bi doktor görüşü alın derim ✨🤍
Ziyangillerrr_ baydar Canım demir hamilelikte çok önemli aksatmadan kullanman gerekli. Doktoruna söylersen hap yutamadığını damla şeklinde olan demir ilacından verir
adl_12 baydar Tek başına değil ama benim de o 30 haftam da bütün değerlerim aşırı kötüydü kan demir b12 vs.. Haftada iki kes kan serumu ve B12 iğnesi yaptılar bana aynı zaman da o haftadan sonra da 4 doz çiğer geliştirici yapıldı bebeğime..
bsrelif baydar Benimde 9’du en son sonra ne oldu bilmiyorum. İlaçlarımı düzenli olarak kullanıyorum bu arada portakal suyu sıkıyorum veya kivi ile destekliyorum
annebebeka baydar eğer sana verilen ilaç gyno ferro sanol ise, doktoruna söyle ilacını değiştirsin. Bende aynı şekilde yutamiyordum o hapı, doktorum nogisfer şurup yazdı rahatlıkla kullanıyorum
yesiimmom baydar Ben de hiçbir şekilde ilaç yutamıyorum doktorumun tavsiyesiyle sabah akşam Ocean Gummies çiğnenebilir demir ilacı kullanıyorum etkisini gördüm ama doktorum gerekirse damardan veririz dedi doktoruna danışıp bundan alabilirsin tadı da güzel