Oges Kızlar microblading yaptırmak istiyorum maaşım doğum olacak fotoğraf çekimi falan daha iyi görünmek istiyorum aydın Denizli veya İzmir’de önerebileceğiz bir güzellik merkezi var mı yaptırıp ta memnun kalan var mı acaba ?
Sukella Oges gebelikte yapılıyormuymuş ki ? Bende istedim ama ihtimal vermediğim için araştırmamıştım
Vefas Oges Gebelikte yapılmıyor canım ben cilt temizligi yaptırmak istedim ona bile güzellik merkezi yapamam dedi bebege zararlı dedi 😕 Bence doğumdan sonra yaptır bebegine birşey olsa vicdan azabı yaşarsın 😟🤔
Oges Sukella sormadım ben ama yapılmasını engelleyecek bir durummu ki düşünmedim hiç Kaş sonuçta lazer falan değil radyasyon falan da yok
Oges Vefas öyle mi sormadım ben araştırmadım da ama şu an yaptırmasam bile üç ay sonra yaptırıcam o yüzden bir öneriye ihtiyacım var
Zendiceksin Oges izmir elin güzellik tek geçerim 🙏🏻🙏🏻🥰 ben orda yaptırdım ama doğumundan sonra yap. Sonuçta çiziliyor kaşların ve kan çıkıyor, mikrop kapabilirsin, kanla karışır herşey bebeğe bu yüzden yapmazlar...
260814 Oges istanbuldayım eşimin Halasının gelini yapıyor 2 sene önce yaptrdm yenilemek istedim ama hamile olduğum için hem doktorum hemde yapan kişi önermedi yaptrma dedi mecbur yaptramadm duruyorum öle
Oges 260814 nasıl şu an peki görünüş olarak yaptırmayın ara verince çirkin duruyor mu çok belli oluyor mu
260814 Oges kötü durmuyor aksine çıkmayan kaşlarım çıktı benim sadece rengi dahada açılıyor ama dediğim gibi kötü durmuyor
Oges 260814 hımm yaptırmayın ara verince bangır bangır bağırmıyor ordan yani 😬 ÜFf sürekli sürekli uğraşmak da istemiyorum başıma iş mi çıkarcam bilmiyorum ama yaptırmak istiyorum
260814 Oges bağrmıyor bangır bangır yaptrmayınca kişiden kişiye yapandan yapana değişirmi bu durum onu bilmiyorm canm
Mrvkzy3107 Microblading yapıyorum. Ama hamile ve emziren annelere uygulanmıyor. Yaptırmayın kızlar. İşlem yapılırken anestezi uygulanıyor.