nilaytygr Kasıklarda ağrı hisseden var mı bi de sanki aşşağıdan çıkacakmış gibi baskı var zor yürüyorum canım acıyor
sanane00 nilaytygr 35 +0 çatı ağrılarım var 1 haftadır bacak arama kramp giriyordu bugün de regl ağrısı gibi sol tarafımda ağrı başkadı bşrde rahmimin altı sızlıyor gibi
hdinler nilaytygr 35+1 im benim de öyle bacak aralarıma kadar ağrıyor üstüne birde grip oldum ne yapacağım bilmiyorum
mom_51 Yalnız değilmişim. Maalesef bende öyleyim. Bebiş baş aşağı benimki ve aşırı baskı yapıyor. Hatta normal hareket etmiyor. Göbek deliğimin orada toplanıp geri salıyor ve nefesim kesiliyor benim
mom_51 nilaytygr eğer aşırı ağrın varsa , sol tarafına yatınca yada sağına yatınca geçmiyorsa git kuzum
gerigeldik nilaytygr bende 35+1de iki gün önce nst ye girmiştim benimde sancılar 40ı gördü, doktor bir saat bekletip tekrar nst istedi 30lara düşmüştü doğumla ilgili bir şey demedi ya da serum falan takılmadı da ondan sordum acaba sizin sancılar çok mu yüksekti diye
edaonyurtttt 35+1 aynısını yaşıyorum.Ek olarak bir de ara ara göbek deliğimin etrafı aşırı acıyor,ağrıyor.Batma hisseder gibi oluyor.Yatıp dinlenince geçiyor