denizers Minnosizmmm canım benimmayni adet gibi oldu 4 gün sürerdi zaten yine 4 gün oldu ama pihtili gelmiş biraz adet olunca değerime baktılar düşmüş
Minnosizmmm denizers benim de 4. Gün hiç gelmedi bitti gibi bir şey aynen pihtili geldi kısa mi sürdü diye endişe ediyorum da 🙁
Tuce26 denizers Minnosizmmm canım normal regli döngüm kadar geldi benim sonrasında ılk reglın 15 Gün olabılır dedi ama olmadım normal yani bünyeyle alakalı kontrole cgarıyor ya 15 gün sonra vucud ne kadr atmıs dıye kan testıyle bakılıyor zaten
Minnosizmmm Tuce26 ohh sevindim o zaman benim adetim de zaten 3_4 gün sürüyor bu kanamam da normal demek ki
Tuce26 denizers bana 2 ay koru kendini dedi sonra istersen tekrar hamile kalabılırsın dedi ben 1 yıl sonra yaptım su an 13+5 haftalıgım allahın izniyke hersey olur ondan dile içini rahat tut canım
Beyzaharun denizers kimyasal gebelikten snra dr um 6 ay korunmanızı tavsiye ederim dedi bizde dediği gibi yaptık korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım şuan 7 haftalık hamileyim allahıma şükürler olsun 👼🏻
Ebruli23 denizers kimyasal düşük sonrası folik adit kullanımına devam ettinmi ? Bende aynı şeyi yaşıyorum değerim hala sıfırlanmadı ama ne zaman sıfırlanır acaba pazartesi kan testi vericem.. önerin fealn varmı ?
Elifkls denizers ben kimyasal gebelikten sonra hiç adet görmeden hamile kaldım.tamamen mucize sürpriz oldu bize.susn 32 haftalık hamileyim.
Ebruli23 Elifkls peki değerinin sıfırlandğını gördünmü beta hcg de ? Bende suan denemek istiyorum ama sıfırlanmadığı için yanlış bişi yapmak istemiyorum