aysenurbrn 35+2 haftalık hamileyim 2ci evladımı kucağıma alacağım ama karın çevresine küçük diyorlar yarın riskli gebeliğe gideceğim benim gibi bu durumu yaşayan varmı? Bebeğimin kordonunda tek umlikal arter eksik bundan kaynaklı zayıf doğar diyorlar.
Hicran94 aysenurbrn aynen öyle benimde tek arter tek ven biraz zayıf doguyolarmis bende daha doğum.yapmadim. kilosu nedir @aysundu
hicrankvckk Bende 27 haftalıgım karın cevresi bas cevresi kilosu geri dedi sınırdaymıs bundan sonraki süreç nasıl olcak bilmiyorum şeker yüklemesindede seker yüksek cıktı
aysenurbrn hicrankvckk yaa inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bende şeker çıkmadı ama kordonunda tek umlikal arter yokmuş
Hicran94 aysenurbrn anladimm cnm bende de var gerilik.beslenmeye devam ediyorum. Artık ise yararsa Rabbime bıraktım ben
hicrankvckk aysenurbrn şeker çıktı yarın tekrar gidicem bakalım banada cok geride demedi sınırda takip edicez dedi
aysenurbrn Hicran94 Tabi Rabbim büyük bende devam ediyorum beslenmeye ama ister istemez etkileniyor size kaç hafta geri dediler