edamls evet ismete de gittiğimde ayrıntılıya gerek kalmadı tarama testleri falan yaptırmadı sadece her özel doktoru gibi para seviyor kime doktprumun ismet olduğunu söylesem herkes diyo devlete niye gidiyosunuz özel paragözdür benim gitmediğim doktor kalmadı diyarbakıra kadar bütün doktorlara gittim batman devlette kaç farklı doktora gittim rahmim için hiç biri çare olmadı son çare herkesin paragöz dediği ismete gittim adam asıl hastalığımı anında söyledi hatta diğer doktorların bu rahatsızlığımı söylemediğini söyledim çok şaşırdı nasıl söylememişler bu tedavi olmayana kadar nasıl gebe kalıcaksın dedi bana ve hemen ameliyat oldum yanında bi konuşmasıyla emin oldum ondan sonra hemen hamile kaldım orda tedavime devam etmedim mişleti dinledim devlete git boşa para verme zaten hamilesin dediler bebeğimi kaybettim sonrasında ismetin yanında gittim bana çok kızdı kızım ben sana kaç kere risklisin büyük ameliyat geçirdin kontrollerine gelmedin emeğin boşa gitti dedi sonda üzüldü halime şimdi de ona kontrole gidiyprum bazen devlete gidiyorum ondan sonrasında şimdi derdim o hastanelerin ebelerinin tevrübesi aslında normal doğum olsa zaten doktorluk bi durum yok hastane gelişmiş tertemiz normal doğum ücretsiz daha önce ameliyat olduğum için yattıkları yeri biliyorum tertemizdi çok ilgililerdi falan
Her doktor herkesin derdine çare olmuyor her doktorun kendisini geliştirdiği başka şeyler var bence ben böyle düşünüyorum ismet bey rahim konusunda iyi bebek gelişimi vs evet ultrasonlara oda çok bakmıyordu bebek büyüdükçe süre arttı tabi minicik bebeğe dakikalarca bakmıyordu yani bilmiyorum ahmet beyi herkes öve öve bitiremiyor akrabalarımda ama hiç ona gitmedim ismet bana daha çok profesyonel geliyor nasip kısmet artk