aden0011 diyarbakır gaziyaşargil kadın doğum hastanesi benim kabusum oldu gerçekten
İlk gebeliğimde bebeğim 23 haftalık erken doğum başladı farkında değildim bir gün boyunca suyum gelmiş sabah sancıyla uyandım kıvrandım geçer sandım neyse geçmedi kurtalanda yaşıyorum acile gittim doktora çıkardılar direkt acilden doktor muayene etti kızım nerdesin senin doğumun başlamış 4 cm açılman var dedi sonra işte doğurtamadı bebek yoğun bakım ğnitesi olmadığı için ilk müdahaleyi yaptı sonra tek tek hastaneleri aradı çok ilgiliydi bizim buradaki doktorumuz yeni gelmişti buraya neyse işte batman siirt kabul etmedi dicle kabul etmedi gaziyaşargil de zorla kabul ettirdi doktorum sonra işte ambulans ile gönderdi beni yolda tansiyonum tavan yaptı oraya zor vardık direkt acil bölümünde bağırıp çağıran bi kadın doktor vardı baktı ultrasonda gebelik zehirlenmesi yaşıyorsun tansiyonun çok yüksek dedi sonra sedyeye aldılar tekrar beni tabi kendim çıkmaya çalıştım kucağımda 4 tane serumla oradaki çalışanlsr yardımcı olmadı neyse ordan koşa koşa doğumhaneye götürdüler heryer çok pisti yarım bi yatağa aldılar beni odada sayısız stajyer kaç tane ebe kaç tane doktor tıklım tıklımdı bi örtü bile örtmediler üstüme feracemleydim bütün gün doktor bacaklarımdan tutup zorla aç bacaklarını diyordu kaç kişi eliyle bebeği çekmeye çalıştı bebek ayaklarıyla geliyordu yani o an ölümden döndüm bebek doğunca öldü dediler kucağıma da vermediler uzaktan gördüm sadece yani anlatamadığım okadar çok detay var ki bundan sonrasıda çok acı geçti beim için çalışanlar düşman gibilerdi bilmiyorum sabaha kadar anlatabilirim o gün yaşadıklarımı işte bu yüzden doğumdan çok korkuyorum artık
İnşaAllah duru hastanesinde iyilerdir ordaki insanlar 🤲🏻