Ebrak yamis kadın doğuma gidiyorsunuz ilk başta onlar size yeşil alan açıyorlar sonra randevu alıyorsunuz perinatolojiden o şekilde gidebilirsiniz sabah saat 10 da bakın randevuya
mirackimsal Detaylı ultrasyon bu hastanede ücretli mi ucretliiyse ne kadr bildiğiniz varmı. Memnun olduğunuz doktur var mı acaba isim olarak
simgeakyildiz mirackimsal ücretli değil bedava devlet olduğu için Ali Gökhan bolluk hocayı tavsiye ederim
Abselar simgeakyildiz merhaba detaylı usg yapıyor mu bu hoca randevu aldım ama yapılmamaktadır yazıyor emin olamadim
asmin_12 simgeakyildiz riskli gebelere tek bakılıyor yazıyor o şekilde alıyorlar mı detaylı ultrasyon için acaba🙏
simgeakyildiz Abselar detaylı ultrason yapılmamaktadır a almayacaksın riskli gebelere bakılmaktadır yazandan alıcaksın iptal et tekrar al bide herhangi bir ücret yok devlet olduğu için
Abselar simgeakyildiz sadece öyle yazaninda bulamıyorum ki hepsinde detaylı usg yapılmamaktadır yazıyor. Kimisi yazsa da bakıyorlar diyor anlamadim
esma4534 simgeakyildiz merhaba ben ikili tarama testi için bulamıyorum o hastaneye randevu hep riski gebeliklere bakılmaktadır diyor Ama ben ikili tarama testi için almak istiyorum ne yapmam gerekiyor