hollyymollyy Natera panoroma da yaptırdım 2.8 üstü yeterli olduğu için 3.3 ile sonucu öğrendim, böyle olunca tedirgin olmaya gerk olacak bi şey yok değil mi :( 118kg olduğum için fraksiyon düşük cıkıyor ileri haftada bile
saziment hollyymollyy bende yüksek kilodayım 12+3’te yaptırdım fetal fraksiyon %5 çıktı sıkıntı olmadı
bensuunsal hollyymollyy merhaba yeterli bence. Firma da söylemiştir zaten. Kaç günde çıktı sonucunuz ?
anonimhesappp Haftada yapılmasını firma mı önermişti ? Bende yüksek kilodayım 12. Haftada yaparlar diye düşünüyordum 😢
hollyymollyy anonimhesappp ben ilk 13de verdim yetersiz geldi sonra 15de verdim o da yetersiz geldi, Malesef bu 3. Kez ve hala anda 3.3 oldu . kişiden kişiye değişiyor siz danışmaın yönlendirmesine göre ilerleyin bence☺️
hollyymollyy saziment hangi firmaydı acaba? firmaların geçerli saydığı fraksiyon oranı da değişiyormuş.
hollyymollyy saziment aa aynı firma üstelikk, ben de böyle oldu ve 16.haftada bile ulaştığım fraksiyon oranı bu oldu🥲 stres yaşadım çok şuan bu sonuca göre temiz her şey yolunda dedi doktorum ama
hollyymollyy bensuunsal danışman da bana ısrarla 12gün civarı cıkcağını söylemişti, şans ya bu kez 9.gün çıktı çok şükür