Buhati Ben başlayayım Zıbın uzatıcı Ana kucağı Oyun halısı Oyun matı Oyun alanı Emzirme yastığı Büyük bez (1 beden) Kocam Kurutma makinası Kedimiz Park beşik Köpüklü yastıklı banyo filesi Ayna Güvenlik kamerası Kumandalı ampul(kırmızı ışığını kullanıyoruz) Kumaş önlükler Ateş ölçer (içinde oda ve nesne ölçme özelliği olandan) Müslin battaniyeler Reflü yastığı Avent biberon Philips emzik Aklıma gelenler bunlar siz de ekleyebilirsiniz
aysgl330633 Buhati bebek arabası bi an önce alınmalı çünkü işitme testi göz kalça derken hastane işleri oluyor ve bebek arabası çooook lazım bir de ateş ölçer içinizde bi endişe varsa ateşli gibi hissediyorsanız anında ölç bak ha bir de anakucağı yemek yaparken çok zorlandım o beni kurtarıyor adeta 😍
iremm00 Ben hamile kaldıktan sorna ve 2.5 yılda Sesli oyuncaklar Oyun matı Ruflu yatağı Avent emzik,biberon Bebelac MAMa Dikey Süpürge Kurutma makinası Ve 3. Ayından sorna eşim Ateş ölçer Müslim ağız mendili ,ve örtüsü
Buhati aysgl330633 eveet ilk zamanlar pusetle çıktık bebek arabasını evde bıraktık kolumuz kopmuştu dnwldmsmd
aysgl330633 Buhati siz yine almış da evde unutmuşsunuz biz çocuk üç aylık oldu öyle aldık🤣🤣el, bel kalmadı Valla
aysgl330633 Buhati zulümdü Vallahi🤣🤣🤣 hele bi gaz sancısı tuttu tabi biz anlamadık ne olduğunu çocuğa terlikleri giy koş bir de Bilkent şehir hastanesi hastanenin içi sanırsın otoban bizde acil değil poliklinikten girmiştik acile gidene dek mahvolmuştum kucağımda çocuk🤣🤣
Buhati aysgl330633 ahahahahaj film gibi biz de gazdan çok çektik, çekiyoruz allah sabır versin tüm annelere osurmayı bile bilmeyen insan yetiştiriyoruz 😂😂
Buhati damlasv kedinin karakterine göre değişir benim oğlum uysal kıskanmadı aksine sahiplendi o yüzden zorlanmadık 🥰
aysgl330633 Buhati gücü yetmiyor teyzesi çıkaramıyordu şimdi üç buçuk aylık büyük adam gibi çıkarıyor benim oğlum ay o günleri hatırlamak bile istemiyorum 🤣🤣
damlasv Buhati tüy ve tuvalet taşı durumları alerji tarzı bir durum yarattı mı ne kadar temizlesekte geçtiği yer tüy ve taş oluyor tek odaya kapatmayı da asla yapamam doğduğundan 6 ay gibi ailemde kalmasını düşünüyordum ama içimde asla istemiyor onu yollamayı
Buhati damlasv tüy döküyor evet kumunu sürekli temiz tutuyoruz. Ben sakınmadım hiç kedimden kurutma tüyleri temizliyor zaten bebeğime de bir zararı olmadı. Araştırmalar kedi köpek ile temas halinde büyüyen bebeklerin güçlü bağışıklığı olduğunu söylediği için kedim hakkında bir sakıncam olmadı. Evden çıkmayan kedimin tüyü bebeğime zarar veremez emin ol işe gidip gelen kocam bebeğim için daha büyük risk taşıyor kedime nazaran. He ciğere kıl kaçma vs olayı da hurafe öyle bir şey tıbben imkansız zaten. Alerji konusuna da gelirsek hamileliğimde ve doğum sonrası 4 aylık süreçte herhangi bir Alerji belirtisi olmadı ama bu yine çocuğa ve bünyesine göre değişkenlik gösteren bir konu
damlasv Buhati tüyü yutarsa diye hiç düşünmedim bile cins kedi ve tüm aşıları tam hayatında sokağa çıkmadı ama kedi tüyü hamilelikte benim gözümü bile ciddi derecede alerji yaptı önceden bu durumu hiç yaşamamıştım o yüzden bebek ilk doğduğunda yan yana nasıl olur hala bir çözüm bulamadım kafamda çocuk doktoru ile konuşmayı düşünüyorum doğum öncesi
Buhati damlasv bizde herhangi bir sorun olmadı ama bu sizde olmayacağı anlamına gelmiyor. Bebeğinizde alerji de yapabilir, alerjiyi olasılığını düşüredebilir kesin bir şey diyemeyeceğim
Buhati aysgl330633 allahım bizimki 4 aylık hem büyük adam gibi çıkarıyor hem de bazen tutukluk yapıp ağlıyor 😂