Btl41 Ilk gebelikte tataonoz 1 doz mu yaptırdınız. 1.dozu dün yaptirdim ebe bana öyle dedi 2.yi yapmaya gerek yok dedi bende şaşırdım
Nursemomm Btl41 öyle saçmalıkmı olur tabiki yaptırman lazım 1 ay sonra ikinci doz vuruluyor o ebe şaşırmış sanırım
Haticealasahin Btl41 beni cagirmamislardi bilmiyordum sadece 1 doz yaptirdm bi kac ay sonra ogrendim gittim yaptrmaya gerek yok 1 kere olsuysan demislerdi
Acemiannes Btl41 ilk dozunu 20 haftalıkta falan yaptırıyorsun 2 dozu 28de yani 30 a girmeden sonraki dozuda doğumdan sonra yani 2ci dozdan 6 ay sonra yapılıyor benim bildiğim ama ebe söylediyse bilemem.
Acemiannes Haticealasahin sonraki gebeliğinde yine 0 den yapıcaklar benin bildiğin eğer dozları hepsini alırsan 10 seneye kadar almana gerek kalmaz benim bildiği kadarıyla
Btl41 Acemiannes 20 haftalıgim dün yaptırdım. 2. Doz olduğunu bursam biliyorum da ebe de öyle diyince kafam karıştı
B-P-R Btl41 hiç bir Rahatsizligim Yoktu İgnedende korkmam Ama O iğneyi Olduktan sonra çok kötü Oldum Gözüm falan Karardı bir nevi Alerji yapmış Sanırım Doktor öyle söylemişti
B-P-R Btl41 herkesin yapısı Bünyesi Bir Degilki Sana iyi gelir bana Kötü Doktorum da Çok rahatsız olduysan 2. Yaptırma dedi zaten