pengumommy Merhaba arkadaşlar merkezde cinsiyeti nerede öğrendiniz misafir geldim şehir hastanesi gittim doktor gorsemde söylememe ısrar ettim söylemedi göremedim dedi devlet özelde ikiz gebelik cinsiyet öğrenen nerede ogrendi 16+1
dilan_00 pengumommy büyük anadoluda kadir şahin var devlete gitmek istersen fakültede davut güven mesut önal var başka özelde çok iyi doktorlarda var
busraztrk Merhaba bana da şehir hastanesinde doktor önerirmisiniz samettin beyden hiç memnun kalmadım
Acabaaaa busraztrk bende samsunluyum siirt’te yaşıyorum ama memlekette doğuracagım inşallah murat hakan İ iyi diyorlar
aleeynaa busraztrk Merhabalar ben şehir hastanesinde eda gökdağa gidiyorum çok memnunum çok tatlı bi doktor güzel anlatıyo sorular soruyo takip ediyo
zey55 Acabaaaa ben murat hakandan hiç memnun kalmamıştım o zamanlar boş gebelik yaşıyormuşum haberim yok beni azarlamıştıı 🥲
Atyonlugra busraztrk merhaba bende sizin gibi devlet hastanesinden ariyirum doktor fakat bulamadim henüz bulursaniz haber verirmisiniz banada
aysemomyy Acabaaaa Mesut önal ve davut güven var gidebilirsiniz davut güvene gidiyorum ben şuan çok tatlı kibar bir doktor