Cansudemirel Kızlar ilk gebeliğim. Sol tarafımda böyle seyirme gibi şeyler oluyo bebeğim miiiii ❤️❤️😍😍
Mom72626 Cansudemirel canım bugün aynısını hissettim. 🥰 başta midem sandım sonra aradan 5 Dk geçti pıt pıt gibi oldu sonra bir daha oldu 15 dk ya kadar biz de tam 16 oluyoruz. Şaşırdım baya 🥰🥰
Cansudemirel Mom72626 ya bende bazen bişeyler hissediyodum ama bu çok farklıydı çok da güzeldi 🥳 hep olsun hiç durmasııın 🤩
Mom72626 Cansudemirel bilmiyorum ama sanmıyorum öğrendiğime göre arada bir sanırım. Çok güzel bir duydu benim 2-3 kere oldu elimi koyunca bile hissettim hafif 🥰
Zendiceksin Cansudemirel yani 2 günde bir hissedebilirsin şimdilik. Bazen hareket halinde hissetmezsin ama seyirmeler olur 🤷🏻♀️❤️🥰🥰🥰
Mom72626 Cansudemirel ben de ben de midem karnım diye geçiştiriyor insan ama bu sefer ilk olduğunda yine öyle sandım 2. De emin oldum 😂😂
Cansudemirel Mom72626 ben 5 kere saydım 3 dKika içinde falan. Elimi koydum durdu keşke koymasaydıım 🙄
Cansudemirel Mom72626 midem falanmış diğerleri zaten bu bildiğin hareketti ya çok güzeldi canım yavruuöm 🥰
Mom72626 Cansudemirel nazar değmesin 🧿 okurken hep ben ne zaman yaşıcam diye sabırsızlanırdım şimdi ise tekmeleri için sabırsızlanıyorummm 🥰🥰❤️
Cansudemirel Dygtrn ben de erken mi beek mi değil mi iyr düşünürken aorayım dedim ama bariz bebek bu ya
Dygtrn Cansudemirel bende tam 16 haftalıkken hissetmiştim sanki minik bi kelebek kanat çırpıyordu içimde 🦋🌸 o ana kadar ara ara unutuyordum hamile olduğumu 😅 ama hissettikten sonra hiç çıkmadı aklımdan 🐣
Cansudemirel Mom72626 ay evet ya 😊 ben de nasıl oluyo acaba pıt pıt diye düşünüyodum. Dünyanın en güzel şeyiymiş ❤️
Mom72626 Cansudemirel sağlıklı olsunlar da 🙏🏻 Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın. Çok şükür bin şükür 🙏🏻🥰🧿 ağırlarım var ama unutuyor insan