fatmaduhan Kilosu 2535 az gibi mi 38. Haftada alacağını söyledi doktor alır mı daha kilo moralim çok bozuldu
kartanesi___ fatmaduhan Benim de 36. haftada doktor 2850 gram demişti 1 saat sonra doğurdum tam 3 kiloydu. Ultrason net vermeyebiliyor ki anormal bir durum olsa doktor söylerdi telaşlanma
htcbyrmblc fatmaduhan oğlum 37 de 2800 doğdu 2. Oğlumda 38 haftadayiz 3250 bence normal gibi çok tombik olursa dogumunuz zor geçer doğduktan sonra çok hızlı kilo alıyorlar merak etmeyin💜
htcbyrmblc Sevgiiss evet canım 3 gün kaldı solunumu iyi değildi çekilmesi vardı kucağıma verdiler ama sonra hemen kuvoze aldılar
songulkrkc2133 fatmaduhan canım 2900 dedi kilosu benim doğdu 2500 kiloydu ultrason bazen yanlış sonuç veriyor ölçümleri
badhomian 35 te 2400 dedi doktorum azmı dedim yok kadaba et borcumuzmu var dedi eski doktorlar çok komediler 😁 endişelenme
nisanbaby fatmaduhan gayet iyi bence,38. Haftaya kadar da kilo alımı devam eder hayırlısıyla iyi olur, kontrollerde de kilo aldığını görüyorsanız devamm, bizde 37+0da 2500 gram dedi bana da az hissettiriyor şuan ama sağlığı yerinde diye kendimi avutuyorum 🥲
mervesdoruk fatmaduhan 35 haftalık 2585 dedi ama ölçümlerini 36+4 ölçtü bende anlamıyorum bu olayı haftasıyla uyumlu demişti sıkıntı yok dedi
meltemmustafa fatmaduhan benim geçen hafta 36dayken 2900 dedi bugün gittim 37deyiz 2700 dedi çarşamba sezeryan günü verdi makineler yanlış ölçüyor bence