merve__12 anatured kasılma nasıl oluyor mesela ben mi oluyo anlamıyorum olmuyo mu bilmiyorum ilk gebelik 38+4 😅
htcbyrmblc anatured tam 38 im bugün pilates yürüyüş sıcak duş her tuşa basıyorum ama yokk baya mutlu yerinde 😅
fgormez anatured 38+0 haftalık bugün sezaryene gün aldık haftaya perşembe kavuşuyoruz allahın izniyle 🐣😊
anatured merve__12 bende yalancı kasılmalar braxton hicks ler oluyor ve de sol kasıkta baskı var, ayağımı atamıyorumm
lfkfkdk Bugün tam 38 olduk yarın doktor kontrolüm var en son 1 cm açıklık vardı 2 hafta önce bu hafta tekrar bakacak sancılar ara ara oluyor en çok da aşağı baskı oluyor her şey hazır artık ne zaman gelirse bebiş 😅
anatured htcbyrmblc evet dr dün haftaya perşembeye kadar olabilir dedi beklemedeyz. Karın sertleşmesi özellikle sol tarafta baskım var
lala_666 htcbyrmblc plates nasıl yapıyponuz bana da söyleyin lütfen Ben plates olarak ev işlerinde zorluyorum kendimi😅 halı yıkadım meselen duş alıyorum in çık in çık masanın üzerine toz alıyorum tək yok yav🤦🏻♀️😅😅😅
lfkfkdk anatured tabii ki yazarım resmen birbirimizi bekliyoruz burada annelerle umarım hepimiz kolaylık ve sağlıkla kavuşuruz 🌺
zgece Bende çok terliyorum sürekli rahatsiz hissediyorum basım ağrıyor gibi bugün midem bulanıyor gibi sanki midemi bozmusum gibi belim arada ağrıyor arada karnım ama dayanilmayacak bir ağrı değil anlamadım ama tuhaf bir his anlatamiyorum 38+5im
lfkfkdk zgece ay sanki başlama evresi gibi söyledikleriniz genelde ense kısmı çok terlermiş mide bulantısı falan da işaret umarım kolaylıkla sağlıkla alırsınız bebişi kucağınıza 🌺
cheerfulmomy htcbyrmblc bende de aynı pazartesi kontrole gitmiştim sancı çıktı muayene etti 3 kişi sonrası da kanama lekelenme nişan geldi mukus tıkacı ve hala pembe kanlı akıntı geliyor sancı toplanma karnımda yanma oldu ama gelen giden yok
lfkfkdk htcbyrmblc nişan nasıl geldi sizde benim 2 hafta önce jel gibi bir parça geldi nişan diye düşünüyorum internetten baktım benziyor zaten ondan 2 gün sonra da 1 cm açılmam olmuştu şimdi tekrar yarın bakılacak
anatured htcbyrmblc aaa ben de hala gelmedi beklemedeyimmm nişan hangi renk geldi kimi kahve kırmızı yeşil sarı ya da renksiz yoğun sıvı diyor
htcbyrmblc cheerfulmomy Beni alttan muayene etmedi hiç belki etseydi tetiklenirdi açıklığım vardır belki ama hiç bakmadı 🥺 son haftalar yorucu
Ozgedgn1 38+3 haftalığım yarın kontrol ve çatı muayenem var . Kasılmalarım çok arttı ve vajina baskısından nerdeyse bacaklarımı hiç açamıyorum bir an önce gelsin diye dua ediyorum çok ağırlaştım
anatured Ozgedgn1 ben de 38+3 üm aynı sekilde sertleşme var kasık ağrısı ağırlastım, nişan su sancı vs yok beklemedeyim