Zynpq mystery94 inşallah dediğin gibidir ovitrelle vurulduysan onunla aynı acımıyo doktor kontrolünde vurunuyorsun seni kontrolü çağırıyorlar büyümesine göre tekrar çağırıyorlar
Denizz44 Zynpq Merhaba aşılama işlemi nasıl gerçekleşiyor eşimin sperm değerleri kötü hareket sıkıntısı var doktorumuz aşılama veya tüp bebek önerdi süreç zor mu
Zynpq Denizz44 yok zor değil basit bi işlem ben 3 defa oldum. Size ilac veya iğne vererek yumurtalarınızı büyütüyorlar sonra ovitrelle çatlama iğnesi oluyor. Eşinizden alınan örneği yıkayıp en hareketli olanları size enjekte ediyorlar
zornazar Zynpq aşılamanın 10. Günü öğrendim hamile olduğumu ve adet belirtileri ile aynı şeyler yaşadım klişe ama tek fark göğüs ağrımdı daha hassas daha farklı ağrıyordu umarım vardır sizdede🌸
akmn Kiymetnur Rabbim nasip etsin o güzel haberi almayı bende 5. Gündeyim inşaAllah pozitifi görüp mutluluğumuzuda paylaşırız
akmn Kiymetnur bebe tıme gebelik testi negatif çıktı yarın kan vericem 15. Gün oluyo Allah büyük hayırlısı bakalım
Kiymetnur akmn benimde mirantch marka erken gebelik negatif çıktı bende cuma kan vericem inşallah rabbim kucağımızı doldurur