babyshark__ Kızlar 32haftalik olduk kiyafetleri yikicam kızımda durunun sabun tozu olanı kullandım güzel yıkıyor güzelde kokuyor ama kararsız kaldım sıvı deterjanlar bebekler için üninin falan onlarmi daha iyi ne önerirsiniz
orhismommmmmm babyshark__ aşkım e bebekte uni baby önerıyolar bide leke çıkartıcısını. Ben sabun kokulu şeyler kullanmıyorum Bebişe
kurkmantosuzmadonna babyshark__ Uni baby kullanıyorum. İlk başlarda siveno kullanıyordum ama hiç lekeleri çıkarmıyordu.
kisbebisi kurkmantosuzmadonna bu tarz birkac yorum daha gordum ama sivenonun normal sivi deterjani bile leke çıkarıcı gibiydi ya bana göre, ben kusmuk ya da kaka lekelerinin uzerine azıcık döküp oyle atiyordum makineye tertemiz oluyordu her seferinde. Cok garip
kurkmantosuzmadonna kisbebisi ben lekeler için zaten e bebeğin kendi toz leke çıkarıcısını kullanıyordum ama tabi her zaman fırsat bulamıyordum direkt atıyordum makineye ama siveno çıkarmıyordu lekeleri. Özellikle ek gıdaya geçtikten sonra hiç memnun kalmadım.
kisbebisi kurkmantosuzmadonna ben henuz ek gida kismini tecrube etmedim ama kaka kusmuk vs konusunda işe yarıyordu o yuzden atladim hemen 🥺😅
damlasv babyshark__ uni baby yeni doğan öneririm kıyafetler için değil ama eşyaları için uni baby yumuşatıcı da kullandım memnunum