bsr18_ Selam kızlar. 15 gündür prilam kullanıyorum ilk günler fayda etti ama şuan hiç faydası yok kusmasam dahi bulantılardan bişey yiyemiyorum. Doktor bugun zofran verdi ama hamilelikte kullanılmaz yazıyor nette. Kullanıp faydasını gören ve sıkıntı yaratmadı diyen varmı burada?
anneoluyorummm103 bsr18_ bana 32.haftada vermişlerdi 1 kere kullandım bebeğe sıkıntı yapabilir diye yazanları görünce bir daha kullanmadım. Bebekte dudak yarığı tarzı bir şeye sebep olabiliyormuş
zeynebzeyneb bsr18_ ben 4. haftamdan beridir zofer kullanıyorum 🤨 Çünkü Hiç birşey fayda etmiyor ya hastaneye gidicem sürekli serum takılcam yada hap
zeynebzeyneb bsr18_ ilk gebeliğimdede kullanmıştım 11. haftamdan sonra Ama 3. gebeliğimde 4. haftadan sonra hep kullandım Rabbime emanet çoçuklarımız yinede ama zararını görmedim
bsr18_ anneoluyorummm103 evet burada okudum bende tedirgin oldum ama hiçde iyi değilim bulantıdan içim birsey almıyor
minikbirsurpriz Ben kullanıyorum bır zararını görmedim zaten bir sıkintı olsa doktor vermez kuzenim 2 gebeligimde de kullandı hiç bir zararini gormedi
Deleted33000 bsr18_ ben ilk oğlumda doğuma kadar sık sık kullandım bı sıkıntı yaşamadım bilmiyordum başka etkilerini bence sende ara ara içsem iyi olur bebek büyüdükçe bulantılar hafifler ben için u oğlumda ilk 4 ay bişey yiyemezdim ful kusardim arada hastanede serumla alırdım bulantı ilacını bı süre idare ederdi
bsr18_ Deleted33000 eşim zofranı bulamamış ama zofer almış devletde karşılamıyormuş ilacı 950 tlymiş. Şaka gibi gerçekten fiyatını duyunca şok oldum
zeynebzeyneb bsr18_ bizim burda zofer 497₺ aldı her hafta alıyordum 11. haftamdan sonra yarım atmaya başladım idare etmeye çalışıyorum pahalı ilaç
zeynebzeyneb bsr18_ zofran zofer aynı etken sanırsam zaten Hastanede zofer koyuyolardı benim seruma doktor en son hapını dedi söyledi çünkü git gel zor oluyordu sürekli 😀 onu kullandım dedim mübarek insan neden dhaa önceden vermedin süründürdün beni
kubra5441 bsr18_ benim bulantım çoktu ilk aylarda özelde acilde zofran takmıştı doktor. Sonra devlete gittim yatış verdi dramamine koyuyolardı seruma bende doktora sordum zofran artık hamilelikte güvenilir bi ilaç değil demişti. Şuan pek yaygın verilmiyormuş. Dramamine hap kesmemişti ama serumla verince baya faydasını görmüştüm.
tupbeybi bsr18_ onzyd kullandım, zofranın aynısı. 2 gebeliğimde de kullandım ben. 2-3 günde bir serum taktırdım onun içinde de zofran oluyor. Acilde de, gittiğim kadın doğum doktorları da kullanabilirsin dedi