Arkadaslar benim ikinci dogumum olacak ve ssvd denemek istiyorum. Dün ilk kez Rami hastanesi Nehir Hanıma gittim. 2 ay önce de Zeynep Kamile gittim. Aylin Hocaya. Nehir Hoca iyi tecrübeli duruyor. Aksam saati oldugu için sanki biraz yorgun ve enerjisi düşük geldi ama o cok sorun değildi. Ssvd için gittim ama üzerine hiçbi yorum yapmadı. Sadece imzalamam için kagıt verdi o kadar. Hastane büyük sorundu. Yani cok kücük havasız elimi yıkamak için lavaboya girdim cok kötü kokuyodu vs. Zaten bilen bilir en kötü 1 saat sıra bekliyorsunuz o daracık yerde. Google yorumları da pek hosuma gitmedi ebeler için. Zeynep Kamil de devlet hastanesi ve Aylin Hanımın calıskanlıgına o yüksek enerjisine ben bayılmıstım.Simdi gidip oraya en kötü belki 70 80 bin vermek mi mantıklı sizce Zeynep Kamilden devam etmek mi? Tek avantaj saglayacagı sey özel odası ve acilden girdiginde doktoru cagırabilmek tabiki. Ama normal dogum yaparsan da asıl önemli olan ebelerin yaklasımı iletişimi değilmi? Doktor cok da yanında bulunmuyor sanırım zaten. İlk dogumum özeldeydi medipol megada. Evet cok güzeldi ama su an ssvd için cok yüksek rakamlar istiyorlar. Devlette imkan varken öyle mi yapsam diyorum