yesildeniz_ parlaa923_ siteye girince üstteki üç çizgiye tıklayıp hakkında kısmına bakın. Kaç yılında kurulmuş kaç isim değiştirmiş diye. Yorumlara kapalıysa kesinlikle dolandırıcıdır. Yorumlara açık ama hep aynı kişiler yorum yapmışsa yine dolandırıcıdır.
yasemincel65 parlaa923_ ben bir kere insta butiğinden kendime alışveriş yapmak istedim. Hem yorumları vardı, hem de eski sayfaydı o yüzden güvendim. Bana kapıda ödeme yok dediler ben de parayı attım ve dolandırıldım 🫣😅😅 Sakın almayın aman, bildiğiniz yerden alın
Gokturkmom_ parlaa923_ İnstagram sayfalarına bende pek güvenemiyorum,bu sayfa ile ilgili de bilgim yok .Ben trendyoldan alışveriş yapmayı tercih ediyorum.
Yazmelegi_ parlaa923_ ben artık instagram sayfalarına güvenemiyorum. Bide mavi tiki herkes alabiliyor para ile
Gokturkmom_ parlaa923_ Siz bilirsiniz yine ama yorum falanda yoksa hiç almayın derim ya da kapıda ödeme varsa alınabilir.
parlaa923_ Gokturkmom_ Sordum daha cevap almadım ama kapıda ödeme olsa bile ne çıkacağı belli olmaz eğer güvensiz sayfa ise
yesildeniz_ parlaa923_ yorumlar açıksa güvenilir bi siteye benziyor. Googleden giyinse şikayet yazıp bakın. Genelde bütün siteler hakkında iade konusunda şikayet oluyor. Hatalı ürün yollama falan varsa ona göre bakarsınız