ARYa143 betuldenk aaa öyle mi bilmiyordum ben🤭 dondurucu dan çıkarınca çözülmesini beklemek sinir bozucu geliyo bana ya😂 öyle durumda direk sebzeli tavuk haşlama yaparım😁😁
betuldenk ARYa143 ben tavuk yapmaya niyetlendiysem ya akşamdan buzdolabına çıkarıyorum ya da sabahtan 😂 inst : betuldenkk 😂 öğrenmiş oldunuz ama orda hamileliğimi söylemedim henüz burdaki bacılarımla aramda şuan 😂😂😂
cennet033 Kızartma yaptım paye biber kabak yoğurt ne yapayım yemek yapıyom eşim bazen yemiyor canı istemiyormuş
yaseminis betuldenk hiç bir şey yapasım yok eşim işte yiyor kızım olmasa herhalde kendime hiç bir şey yapmam
hanifeali betuldenk tavuklu tel şehriye çorbası Etli patlıcanlı fırın yemeği Pilav Cacık Bugüne geç kaldımda yazmak için yarına fikir olur belki sizlere
ARYa143 betuldenk işte çikarma kısmını unutuyorum genelde, ya da son dk karar veriyorum ben🙈🤭 😂😂 Sayfaya girip tüm yorumların altına ‘hamile’ diye not düşüyorum hemenn 😜🤣🤣🤣
0925 betuldenk yesil mercimekli hamurlu aş yaptım çorba ve yemek arası gibi bisey üzerine nane yakilip sarımsaklı yoğurt ile yeniyor yanına kızım isterse köfte kızartmayi düşünüyorum
betuldenk 0925 bizde onu çorba olarak yaparız yeşil mercimek ve erişte ile ama yoğurtla yemeyiz hiç ilk defa duydum🤔
cennet033 betuldenk yemiyor ki bacım bide o böyle pişmiyo annem böyle yapmıuodu diyo git o zaman anan pişirsin dedim apayım camım 29 haftalık hamileyim ama Ağrı’dan bel ağrısı bacak ağrısı öldürüyo resmen
busrasogut betuldenk evet ya asla koku tahammülüm yok sürekli kusma halindeyim zaten geçsin diye bekliyoruz
betuldenk ARYa143 ahhahaha dur kız biraz daha zaman geçsin öyle söylicem daha kalp atışını duyamadım😂