babygirl02 Kızlar bebeğim 2 ay 6 günlük bebeğimi 2 saatte bir emziriyorum saat tutmayı bırakayım dedim 2 saat dolduğu zaman hemen aglıyor acıkıyor siz kaç saatte bir emziriyosunuz
3boysmom babygirl02 şuan ikizlerim 5 aylıklar 2.5-3 saatte bir mama veya meme olarak gidiyoruz öncesinde sadece anne sütü alıyorlardı 1.5-2 saatte bir acıkıyorlardı ama 4.aydan sonra saat uzadı bizim
ftmgvnn babygirl02 canım saat tutma bende ilk çocukta öyle yaptım alarm kurdum uyuyan bebeyi uyandırdım saati geldi diye hayatımın yanlışını yapmışım hem çocuğun uykusunu mahvettim hem kendi uykumdan oldum
eminaas babygirl02 3 aya gelince uzayacak benimde oğlum alarm gibiydi 2 saate bir uyamıyordu maksimum 3 ay dolduktan sonra 3,4 saatleri buldu
babygirl02 ftmgvnn geceleri saat tutmuyorum canım uyandığı zaman emziriyorum gündüz de uyuduğu zaman uyandırmam zaten bebeğim aglıyor acıktığı zaman
babygirl02 eminaas benim bebeğim de öyle 2 saat doluyor ağlamaya başlıyor bazen 1 buçuk saat dolduğu zaman ağlıyor acıkıyor
babygirl02 Gokturkmom_ böyle devam edeyim o zaman uyudugu zaman uyandırmıyorum uyanık olduğu zaman saat tutuyorum
Gokturkmom_ babygirl02 Benim oğlum gece 7 saate kadar uyanmıyordu.Hiç problem olmaz uykusunu bölmeyin hiç.✨