Aysnrplt Kızlar 19 haftalığız ve ilk defa bir tekme yedim o kadar mutlu oldum ki o hissettiğimiz şeylere hiç benzemiyor. Elimi karnıma koydum konuşuyordum kızımla bir anda bir tekme karnımı da geçtim elimde hissettim onu muazzam birşey 🥰 benim gibi tekme yiyen var mı Ağustos annelerinde☺️
Deniziimmm Aysnrplt ilerleyen haftalarda parmaklarına kadar sayıyordum ben ilk hamileliğimde oğlumun 😊 inanılmaz bir his duygu ...şahane yani 😊🙏
Aysnrplt H123 o zamanlar pıt pıtlardaydık hareketini o sanırdım ama değilmiş hiç alakası Yok onlarla bunun resmen içimde kayıp salladı bana tekmeyi 😂
MehmetAkifZeli H123 ayyy bende 17+3üm acayip sabırsızlanıyorum cinsiyeti öğrenmedim hala ama resmen cinsiyetten çok hareketlerini hissetme düşüncesi beni heyecanlandırıyor 😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Aysnrplt Kayrabsra ben önce pıt pıtlar hissederdim ara sıra ama bu bildiğimiz tekmeydi ağladım mutluluktan 😂
Deniziimmm Aysnrplt gerçekten de canım öyle oluyor inanması güç ama çok çok keyifli his annesi sohbet et bebeğinle aranızda öyle güzel bağ var zaten daha da prkişiyor 😊🙏❤️
Aysnrplt Symgmnr inşallah canım ama az kalmış hissetmenize gerçekten anneyim ben dedim babası koyuyor elini ona pas vermiyor 😂
Symgmnr Aysnrplt ee annesi besliyor tabiki yavruşun kime pas vereceğini iyi biliyor 😄 inşallah canım 🙏