badhomian elifbuseeq bacım hastaneyi arayıp sorarsan detaylı bilgi veriyorlar ya bende orda doğum yapacağımda tamamlayıco sağlık sigortam var hiç bilmiyorum ama hastane on numara özellikle sevtap hanım mükkmel
sirinbnj elifbuseeq ilk doğumumu orda yaptım. Ama ikinci için o hastaneyi düşünmüyoruz. Allah korusun acil bir durumda yenidoğan yoğun bakımı yok ve başka hastaneye sevk ediliyor. Kuzenim yaşadı bu durumu ve çok zordu
elifbuseeq badhomian bende erkan beye gidiyorum cok memnunum ama sanırım doğum paketleri yokmus üzüldüm biraz..
aslihan7 Merhaba ben 1 ay önce sorduğumda vardı doğum paketi, 200.000 TL idi, giriş kattaki muhasebe biriminden broşür alabilirsiniz ama malum tam yıl ortasına geldik, bu fiyat aynı mıdır onu bilemem zamlanmış olabilir
sirinbnj ayss34 2024 Aralık’ta doğum yapmıştı kuzenim. Bir ay öncesinde de başka bir kuzenim başka bir hastanede doğum yapmıştı ve yine yenidoğan yoğun bakımı sıkıntısı yaşamıştı. O yüzden ne olursa olsun hastanede yoğun bakım olmalı. Şu an ikinci kızımı bekliyorum ve doktorumdan memnun olmama rağmen medicana’ya gitmiyoruz.