btun Meral_63 şuan tuvalete gittim reglime 12 gün var çamaşırıma bembeyaz bir akıntı geldi yumurta akı gibi değil aman da belirti sayılır mı
gulcrk btun birkaç gün önce benim de öyle oldu. Bugün regl olmam lazım olmadım daha regl ağrım var olacağım sanıyorum ama yok henüz. Acaba belirti mi? 😀
deva_93 Benim gebelik 4 haftalık bugün Dr gittim özel bölgemde sızı var ama herhangi olumsuz bir şey söylemedi kese göründü üç hafta sonra tekrar gelmemi istedi ama progestan yazmış tedirgin oldum kullanan var mı
krblt_ deva_93 benim tüp bebek diye kullanıyorum bebeğin tutunması ve düşmemesi için bem fitili hem iğnesini kullanıyom
A-basak2 deva_93 Benim de 4+2 günlük kese gözüktü daha önce düşüğün olduğu için progesteron verdi ne olur ne olmaz diye tedbir amaçlı içiyorum
Meral_63 yorgunannis he vala kız 😅daha olmadım hamile miyim değil miyim bilmiyorum da belirsizlik var
BKZ Benim çene altı aşırı sivilcelenmişti göğüslerim adet döneminden çok farklı ağrıyordu ve sürekli uyuyordum. Sonra test yapıp hamile olduğumu öğrendim.
ikiprensesannesi___ Meral_63 yakında olsam kızını alır koluna çantanı takar yollardım hastaneye viii gerildik burdaa🤣🤣
Meral_63 ikiprensesannesi___ 🤣😅😅 keşke biri bana yakın olsaydı kız kardeşim yok ablam yok tek başıma da zor oluyor 🥲🥹 herşeye agliysam var zaten