azra01 Kızlar yarin erkek kardeşimin dogum günü diğer günde ablamın dogum günü Erkek kardesim 18 ablam 33 yaşında ne hediye alabilirim bana fikir verir misiniz ya bide elimi çabuk tutmam lazım ablamınkini eve de gönderebilirim hediyesini nasil yapacam ne alıcam bilmiyorum
3kedili2bebekli azra01 ciceksepeti bu durumda hep kurtaricim olmuştur kahve fincanı gönderin ablaniza erkek kardesinizi bilemedim 😂
1cey azra01 bence ablana çanta falan alabilirsin, ev hediyesi değil de kişisel bir şey. Erkek kardeşe ceket falan olabilir
iremm00 Erkek kardeşi saat veya sweet seviyor sa alabilirsin ablan ,için evine duskunse süs eşyası alabilirsin , karakterlerini bilmeidgim için çok birşey diyemedim
azra01 iremm00 erkek kardesim herseyi beğenip giymiyor ama saati de zevkine göre seçebilir miyim bilmiyorum yetişir mi yarına Ablamda kahve sunum falan cok sever yapar evine de düşkün
azra01 3kedili2bebekli ablama kahve fincanı daha önce aldım 2 3 ay oluyor bide kahve fincanı çok Onun dışında çiçek sepetinde ne gönderebilirim
azra01 1cey şansıma hava aşırı yağmurlu yarında öyleymiş dışarıya da çıkamıyorum siparis versem internetten evine gitse hos olur mu sizce ?
3kedili2bebekli azra01 hediye setleri var bir bakin şal cüzdan falan oluyor sette çiçek teraryum falan olabilir
elifsn23 azra01 canım selfiko diye bir ste gördüm ben kardeşime oradan bir paket almayı düşünüyorum beşki ablana almak istersin bir bak
Alya05 azra01 Ablan tesettürlü ise armine veya Aker eşarp takıyorsa Eşarp olabilir Çanta olabilir Kaliteli hoş kokulu bi parfüm olabilir