Ankara Keçiören Medikalpark hastanesinden kasım ayında perinatologdan doğum paketi aldım 95bin di 10 muayne hakkın sınırsız nst özel oda ister normal ister sezeryan ister epidural fark etmiyor tarama testleri idrar kan tahlilleri psikolog ve diyetisyen bunun gibi bir çok madde de var benim hamileliğim riskli olduğu için 10 kontrol hakkını aştı ama hastane asla ek ücret talep etmedi bu şekilde gidiyoruz doktorum mükemmel ötesi bir kadın ilgi alakası psikolojik desteği o kadar iyi bir doktor ki çevrem de ki herkese öneriyorum kendi doktorumu onu sayesinde 31 haftaya ulaştık erken doğum riskim vardı asla tehlike atmadan serklaj dikişimi de attı her kontrolde herşeyi detaylı detaylı anlatıyor ilk hamileliğimde devlet hastanesi takipliydim meğersem rahim ağzı kısalığım varmış haberim yoktu doktorlar asla ne önlem aldı ne de bilgi var onların sorumsuzluğu yüzünden 22 haftalıkken erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim zaten gördüğünüz muamele berbat ötesi hayvan muamelesi görüyorsunuz gelen giden azarlıyor ben ölü bebekle 10 dk yanlız kaldım o kadar bağırmama rağmen biri de gelip bakmadı