08061999 Kizlarrrr cam onunde duran 10. Gun de yaptim digeri 13. Gunde yaptim testi gittikce koyulasmis mi 7.gun bugun emrbiyo transferimin
08061999 iremm00 belcikadayim canm oglumuda bu testle ogrendm erken gebelik testi markasiz oyle bilindik bi marka degl
uurhcbnck Umarım alırsınız çünkü gebe görünüyorsunuz inşallah ama bazen çatlatma iğnesi yalancı negatiflik yapabiliyor haberiniz olsun
08061999 uurhcbnck evet biliyorm ama 10. Gunde de boyle cikmasi gerekmiyormu ozaman gittikce koyulasmaz ki gittikce kaybolur 13 gun gecti uzerinden Insallah hakkimda hayirlisi olur🤲🏻
08061999 Buhati amin insallah🤲🏻 tek korkum catlatma ignesi ilkinde 10. Gunde boyle silik cikti 2. Sinde 13. Gun koyulasti degisme ihtimali varmi aceba, rabbim istiyen herkese nasip etsin
Buhati 08061999 değişmez muhtemelen bi 10 gün sonra tekrar test yapın yurtdışındaymışsınız orada beta takibi yapılıyor mu bilmiyorum 2 günde bir kan verip beta takibi yapabilirsiniz
08061999 Buhati sali gunu kan vericem canim insallah aksamina belli oluyor normalde pazartesi vericektm ama burda heryer kapali bayram saliya kaldi Insallah rabbim hayirli sonuclar almayi nasip etsin🤲🏻
Buhati 08061999 stresten uzak durun yeterli rızkı olan geliyor merak etmeyin salı, perşembe bu şekilde beta takibi yaparsınız sonrasında zaten kese görmeye kontrole gidersiniz
08061999 Buhati yuksek deger cikarsa sali gunu doktor soyluyor kese gormeye hangi hafta randovu almam gerektigini 1 defa kan tahlili yapiliyor sonrasinda kese gormeye gidiliyor