Kubos58 Doktorum normal ultrasonla bebeğime baktı 14 haftalığız kalp atısında bi ters bişi görmüş beni direk özel muananesi olan doktora yönlendirdi ben doktora güvenemedim sanki orayla anlasması varmıs gibi direk orayı söledi baska hastanede görünmek istiyorum perinatoloji bölümü ayrıntılı bakıyormus fakat randevu nasıl alınıyor randevu alırken böyle bir bölüm çıkmıyor
Seroo91 Kubos58 özel hastanelerın çoğu paralı ve garanti defol zaten perınatoloğ dedıdıgın öyle normal bı kadın dogumcu degıl bence sen yakında üniversite hastanesi varsa ordan al önce gebe polıkliniğine bağlan sana normal randevu verıyo rutın kontrolden sonra detaylı için randevu verıyor bıraz zaman sürüyor ama kesın en azından guvenılır ama işte stresli bı durum ya
elifagace Kubos58 istanbuldaysan kanuni devlet hastanesinin kadın doğumuna randevu al ordan seni perinatolojiye yolluyorlar direk perinatolojiye randevu alınmıyo doktorlar çok iyi bende gitmiştim
Gnv Kubos58 perinatolojiye gitmek için önce kadın doğum doktorunun kayıt açması gerekiyor. Direk gidemiyorsunuz.
Aysnrplt Kubos58 var da sıra bulmak çok zor ama yine de normal kadın Doğumdan randevu alıp gittiğim doktor böyle bişey söyledi var mı yok mu teyit ettirmek istiyorum perinatologa da yönlendirir misiniz beni diye söyle istersen
Kubos58 babymomm bi şansımı denemek istiyorum telefonla arayıp arastırma hastanesinden direk o bölümden alabiliyormuyum
Xaleyeren Kubos58 var canım ben devlet hastanesine gitmiştim hastaneden aldık sabah erkenden sırayı yoksa randevu vermediler
Kubos58 Seroo91 Aynn özeller paraya döküyo herşeyi bende özele gidiyorum ama bi kaç bişi dedi devlete gözükmek istedim
Fatmanurozgr elifagace cok uzun sürüyo mu kadn doguma sıra aldıktan sonra perinatoloji bölümnde yer oluyomu siz cok önceden mi almstnz
babymomm Kubos58 önce kadın doğum bölümüne zeynep kamilde perinatoloji var ordal alabilirsen iyi bakıyorlarmıs
Seroo91 Kubos58 üniversite hastanelerıne bak bence ben hem özel de gemde eve yakın bı devlet hastanesı var ona gıdıyorm kontrol için devlette kı doktor sıra bulamazsın derdi özel de ki doktorum bulursun dedı ben ocak başi ilk randevuya mart sonu detaylıya buldum soran inşallah bulursun arastır elını çabuk tut
Gokkusagivemucize Perinatoloji bölümü olan bir hastanenin normal kadın doğum bölümüne randevu alıp muayene olup sonra o bölüme yönlendirme isteyin
Mihrimahirem Kubos58 ben dün antepte gittim adıyamandan sevk ettiler, direk doktor durumu neden sevk edildiğini sordu söyledim giriş yaptırın dddi yaptırdık baktılar öyle oldu yani, ama kendim gitmek istesem nasıl olur bilmiyorum
Seroo91 Kubos58 ben bütün testlerı devlette yaptırıyorm özel zaten muayeneye bayağı alıyo bıde testler daha çok tutacak
Gokkusagivemucize Perinatoloji bölümü olan bir hastanenin normal kadın doğum bölümüne randevu alıp muayene olup sonra o bölüme yönlendirme isteyin