orhismommmmmm Rojdiyebiri bacım rimel ve kahverengi ruj link link bişi at çok hoş duruyo özelden at yada
Rojdiyebiri orhismommmmmm rimelim maybelline benziyor lykd turuncu kapaklı da aynı etkiyi gösteriyor ve daha uygun bayılıyorum resmenn rujum da genelde kalem emily 203 ama o kadar rujum var ki hangi birini hangisinde sürdüğümü bilmiyorum 😅
badhomian Rojdiyebiri bacım Rossmandan rival me mavi renk waterproof maskarayı yakalarsan al teşekkür etçem mükkmel bişey
Star5823 Rojdiyebiri kıız çok güzelsin maşallah sana 🧿doğu ailesine gelin olduğuna yemin edebilirim ama ispat edemem 🤣🤣ben de o gelinlerden biriydim ama paylaşmaya cesaretim yokk 🤓🤓
2princessmother Rojdiyebiri resimlere bakmaya gelen benn😊🤣🤣 maşallah çok güzelsin Bende karslıyım yorumu görünce oha dedim yazdımm yoksa yazmıyıcaktım 🤭🤗
vanilya_kokusu_ Rojdiyebiri haha bende aynı yemin ediyorum cevremdekiler bana sürekli kızıyor bu konuda burnun çok güzel diyrolar ama bunu kabulenemiyorum hele hamileliğin son ayı nasıl olmuştu yeni indi 😂😂😂