arzu_3436 Kızlar yine ben, son reglimin ilk günü 2 mart ve dün çift çizgiyi gördüm bugünde kan verdim sonuç 550beta hcg çıktı🥹 yani uygulama 4+2 diyor ama doktorum 3 haftalıksın dedi yani bu beta hcg değere göre kaç haftalık olması gerekiyordu🫣acill yardım 🫠🌸
atiyeunlu arzu_3436 aşkım beta hcg’ye bakma doktor ultrasondan hesaplıyor haftasını zaten beta hcg daha da yükselir gün geçtikçe
Susambebis arzu_3436 ben doktora daha gitmedim 4+4 üm şuan yine test verdim bugün çıkıcak inşallah ona göre doktora gidicem, umarım sağlıkla alırız bebişlermizi😍😍
meklc arzu_3436 aşkım ben de şu an 6+4 üz son adet tarihine göre ama doktorumum dediğine göre 5+5 şu an tabi bu bebiş büyüdükçe gününü tamamlar hatta öne bile geçebilir içini ferah tut 🥰 ilk öğrenip doktora gittiğimde kesemizi gördük bu arada
arzu_3436 atiyeunlu cuma tekrar çağırdı işte alttan bakıcam dedi🥹 eğer keseyi göremezsek o zaman tekrar kan verirsin dedi🥲çünkü hcg ye göre ⅘ haftalık arası diyolar chatgpt’de aynısını diyor , google da uygulamada son regle göre🥹kafamda deli sorular😅
atiyeunlu arzu_3436 kız bişey olmaz 1 haftadan ne olacak sanki 😂😂 boşver ona falan takılma ama hafta olarak aynıyız 🥰🥹
arzu_3436 atiyeunlu oiyşş yerim ama seni🥹🤭özelden yaz detleşiriz hatta gel özele ben yazmayı bilmiyorum😁😆inşallah sağlıklı süreç ve sağlıklı doğum , en önemlisi sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah Allahım amin🤲🏻🥹🫠ama özele gel😂
anne2257 bebegimibekliyorum__ mesaj yazmak istediğin kişinin profiline girip sağdaki 3 noktaya tıklayınca mesaj gönder yazısı çıkıyor O şekilde özele gidebilirsiniz 😅
arzu_3436 Berika23 evet aşkk , 2 hafta sonrada tekrar çağırdı, kalp atışınıda duyarız büyük ihtimal dedi🥹🌸
arzu_3436 meklc maşAllah Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşAllah amin🥹🤲🏻🌸 haberdar et kalp atışını duyduğunda🫠bide kaç haftalıktın ilk öğrendiğinde aşk