Rojdiyebiri Buradan bazen bazı kişilerle konuştuğumda o kişiyi çok merak ediyorum ya buraya fotoğraf falan atmak yasak mı😅
beyzzsenturkkk Rojdiyebiri cok güzel kadınlar var bazılarını profilinden tanıyorum bazılarını hiç görmedim merak ediyorum 🥹
hilalaselll4 Rojdiyebiri ben şahsen saklamıyorum kendimi gerek yok bence tanıdık çıksa ne olur sanki 😂fake foto olduğunu da biliyordum senin çünkü değiştirmeden önce ki foto başkaydı 😂😂
Rojdiyebiri beyzzsenturkkk profildeki ben değilim bu arada😅 tanıdıklara denk gelmemek için ben de saklıyorum kendimi
humaakusu Rojdiyebiri hahahha 😂 burdaki çoğu insan bu yüzden atmıyor resim zaten 😂 ben animeye çevirip attım ama kimse görmesin diye değil sosyal medyanın hiç bir yerinde kendimin ve çocuğumun fotograflarının olmasını istemiyorum ☺️♥️
beyzzsenturkkk Rojdiyebiri gercekten mi.. yıkıldımmmm ne güzelmiş diyordum.. elbette güzelsin de fake profil hic aklıma gelmedi gercekten tanıdığı olan var mı 🙈
Rojdiyebiri NobleMom o zaman burdaki herkese meydan okuyorum ve profile kendimi koyuyorum hadi bismillah bana katılan söylesin hepinizin yüzüne bakıcam jdjjdjdkfkfkfm
badhomian rojinaydin yo hesap açık nasıl hizli hesap olcak anime veya sahte pp tesmi koyanlar var ama gerçek kendini koyanlarda var benimkide gerçek bacım 🤣 ara sıra canım sıkılınca güncelliom
yorgunannis badhomian ohhooo neler neler konuşuyoruz 😄 eş,ailesi, kv, elti, görümce görmeyeyim ömrümce ondan sonra dedikodu 🤣
badhomian yorgunannis hahahahahah kız profilden tanırlamıkı hemen ya 🤭🤭 isimin yok ya ne bilim ay boşver bacım anonim olmakta güzel bende tik tokta anonim takılıyorum mis gibi 🤭🫣