Minnos_23 İlk bebeğim 15 aylık ve sanırım ikinciye hamileyim ne hissedeceğimi bilmiyorum. Millete kaza mı olur bu işin derdim oluyormuş meğerse 🤦🏻♀️
kayraninannesiiii Minnos_23 test yaptınmı peki belki yoktur varsada bişey olmaz bence beraber buyurler 😃
Minnos_23 kayraninannesiiii Öğlen test yapmıştım çift çizgi yok canım yanlıştır dedim akşam kan verdim 7bin küsür çıktı 🥲 araları az olsun diyordum ama bu kadar da değildi Rabbim öyle nasip etti demek ki napalım kısmet
Minnos_23 yorgunannis geri çekilme 🤣🤦🏻♀️ zaten bir kaçmış olabilir demişti ve de tam zamanıydı o kaçanda tutulmuş 🤣
kayraninannesiiii Minnos_23 nasıl anladın belirtilerdenmi kasette çıkma yınca bazıları yok deyip kan vermez sen vermişsin oyuzden sordum
yorgunannis Minnos_23 hapla spiralle kondomla hamile kalanlar var bizdeki özgüvene bak😂 testim silik çıkmıştı ödüm koptu ama regl oldum şükür
Minnos_23 kayraninannesiiii tuhaf olacak ama hissiyat diyebilirim zaten ilk doğumdan 7-8 aydır regli oluyordum biraz düzensizlikte vardı ama reglide gecikmeye başladı kasıklarım karnım bir tuhaf olabilir mi acaba dedim test yaptım pozitifti akşamda kan verdim işte sonuç ortada
Minnos_23 yorgunannis bu yöntemle 1 sene falan birşey yoktu sonra 1 sene boyunca da olsun diye uğraştım bu da kaçanla oluverdi Allahın hikmeti işte 🤷🏻♀️
zubus92 Benim de oğlum 16 aylık ama hamile olduğumu öğrendim şuan daha çok küçük kalp atışını duymadım 🙂haftaya gidecem bakalım nolcak