hnf1234 ben de şurada bekleyip okuyayım :) ben kayınvalidemlere emanet edicem inşallah, iki gece kalabilirim sezaryen olacak, 5 yaşında kızım 3 yaş civarından itibaren alışkın olsun acil durunlarda diye kendi heves ettiğinde arada birer gece anneanne babaannede yatılı bıraktık birkaç kez, alışkın yani Allahtan. Siz de önerim direkt o gün çok aklınız kalmasın diye bırakacağınız yere imkan varsa önceden bir gece bırakmayı deneyebilirsiniz.
Hastaneye de ben odaya geçip anestezi etkisinden çıkınca gözüm biraz açılınca yani doğumdan birkaç saat sonra haber verdirmeyi düşünüyorum babaannesi gil alıp gelir, tabi ziyaret saatleriyle ilgili bir durum olursa ilk uygun ziyaret saatinde gelirler ama kuzumu her türlü aldırırım yanıma hemen diye düşünüyorum . ilk etapta kızıma odaklı olup onun kardeşiyle tanışmasına fırsat vermey planlıyorum. İlk odaya girdiğinde bebeği kucağımda değil yatağında görmesini istiyorum nasipse. Kuzumla ilgilenip özlediğimi söyleyip kardeşimle tanışmak ister misin bakalım mı vs biraz kan verdikten sonra babaannenle dedenle de tanıştırmak ister misin vs .. yapay zekalar da güzel taktikler veriyor detaylı bakabilirsiniz