bebekim2026 Cok heyecanlıyım, kızım 2021 doğumlu şimdi tekrar hamileyim ve mutluyum yeni bir süreç bizi bekler herkese saglik huzur dilerim 😇🌸
svdbstn bebekim2026 bende sen gibiyim 7 Sena sonra tekrar hamileyim 1 hafta önce öğrendim oğlum da 2019 lu sağlıkla gelsinler insallah. 🌸
bebekim2026 asliyorgun bizim kız surekli kardes istiyordu henüz söylemedim çünkü cok yeni bir gebelik 🥲 sağlıcakla kavuşalım insallah
bebekim2026 merveasd evet çalışan anneyim ilk bebegim 9 aylıkken ise başlamıştım. Anneanne babaanne bakmistyi Alllah razı olsun. Simdi izin süresi biraz uzayacak sanirim. Biraz da ben alırım birde iş yerim evden çalışmaya müsadere ettiği icin içim biraz rahat 😇😇
bebekim2026 svdbstn amin insallahh bambaşka bir his 🌸 yıl sonuna 2 bebekli hayata hoş geldin diyeceğiz inşallah 🥰🤍
sirius8 bebekim2026 benim de oğlum 2021 doğumlu yine burdaydım :) şimdi 29 haftalık kızıma hamileyim sizde hoşgeldiniz 😅
bebekim2026 sirius8 maşallah sizin az kalmış sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah cok teşekkürler 🌸💞😇
ozlm4835 bebekim2026 benim kızm temmuz 2020 doğumlu şimdi 31. Haftamdayım 2. Kızıma hamileyim💁🏻♀️ Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
bebekim2026 ozlm4835 ah ne hoş masallah size , ben tek kızım ve hep bir kız kardeş özlemi yaşadım bakalım bizim ne olacak🥰 🌸💞
svdbstn bebekim2026 insallah canım her ne kdt iki çocuk istemiyorum derdim hep eşim isterdi ama istemiyor olmama rağmen rahme düştüğü anda heyecanı sardı beni ❤️
ozlm4835 bebekim2026 bende tek kızım bir kardeşim olsun çok isterdim hele ki kız kardeş çok güzel bir duygudur eminim 🥰 kızlarım çok şanslı 🍀 🧿