zky_ Hanımlar 1 hafta önce sezeryan doğum yaptım. Her iki göğsüm de taş gibi oldu ve ucu yara tuttu. Bebek emziremiyorum kanıyor. Özellikle sağ göğsüm bu şekilde. Koltuk altima kadar gitmiş ağrısı şişliği. Ucu da hep yaralı. Benim gibi bu durumu yaşayan var mi ? Ne yapsam geçer. Tavsiyesi olan lütfen benimle paylaşabilir mi
Havin49_ zky_ şişi için soğuk uygulayın masaj yapın süt aksın süt kanalların tıkanmış bebek tam çekemediği için yasa sütün çok olduğu için elinle sağ biraz ılık duş al göğüs ucu içinde kremler var cnm sağlık ocağına git onlar en güzel olanı veriyorlar
yesim8161 zky_ Geçmiş olsun. Benimde ilk çocuğum öyleydi. Balmumu kapak çok çok işime yaramisti. Bir de annem kara lahanayi Buzluğa koyup meme ucuma koyuyordu acısını alıyordu resmen. Tabi sonra siliyordum lahana kokusu olursa sütümü içmez diye. Öyle öyle düzeldi
MevaMomss zky_ sütü sağmanız gerek tıkanmış sağmadıkça şişlik inmez ağrısı gerçekten kötü bende yaşamıştım tek göğsümde ve lahanayı bende duymuştum daha sonrasında denemeni öneririm çok geçmiş olsun canım 🌸
ee77 zky_ benim de ilk cocugumda bu sekilde olmustu, dogum oncesi gogus kremi kullanmama ragmen, daha sonra guümüş kapak kullandim bir hafta icinde gecti yaralar. Bir de sağım yapmanızı öneririm güçlü bir makineyle.