Sevimlianne_adayi Kızlar biliyorsunuz yeni öğrendim 205 idi 2 gün önce değerim şuan hafif kahverengi lekelenme geldi açık renkte ağrım sızım yok korkmalı mıyım kadın doğuma randevu aldım
_gecekusu Sevimlianne_adayi kimyasal olabilir mi canım 🥹 yarın bence git kan ver değerine baktır tekrardan Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin 🫂
hvvn Sevimlianne_adayi geçmiş olsun ben de 7+4 hamileyim 2 3 haftadır ara ara kahverengi lekelenmem oluyor. Dr adet gibi yoğun sancı ve kanama olursa endişelenmen gerekir dedi. Kan sulandırıcı kullanıyorsanız o da lekelenmeyi tetikleyebiliyor.
Guness_ Gebelikte hiçbir akinti normal değildir. Bazen kalan kan kendini dışarı atarmış kahverengi sekilde. Ama yinede de İyi yapmışsınız randevu almakla. Kendinizi yormayın bol bol dinlenin
Sevimlianne_adayi _gecekusu bilmiyorum ki canım 0 ağrı kahverengi lekelenme var tek yoğun değil peçeteye sildiğinde geliyor bende anlamadım yarın kadın doğuma randevu aldım da yine de başına gelen var mı diye sormak istedim benim diğer düşükleirmde vs kahverengiden direk kırmızıya geçmişti ve ağrım oluyordu
_gecekusu Sevimlianne_adayi inşallah yerleşme kanamasıdır çok iyi yapmışsın randevu alarak muayene etsin bi doktor
nupeh Benim 3 4 gün lekelenmem olmuştum 5.haftada ama doktorum yerleşmedir dedi yine de önlem amaçlı ilaç vermişti. Doktora görünüp içinizi rahatlatın bence de iyi yapmışsınız randevu alarak