dlrklc İlk bebeğim 3 yaşında doğum zamanı 3.5 olacak ssvd yapmak istiyorum benim gibi olup ssvd yapan hanımlar bilgi verebilir misiniz acaba
Beyazmelikk dlrklc kızımla diğer kızım arasında tam 4 yıl oldu ssvd yaptim bibsorun olmadi rahat gecti
kvsr1603 dlrklc bende yaptım tam 3 buçuk yaş var çocuklarımın arasında tabi şuan 8 yaşında diğeri 4 buçuk yaşında 2.ssvd için bekliyorum
seyma3536 bende şuan 35 haftalığım kızım da 4 buçuk yaşında Ssvd düşünüyorum doktorum da her şey normal ilerlerse yapabileceğimi söyledi. Nasıl geçeceği konusunda aklım hala çok karışık ama denemek istiyorum
gizarden seyma3536 sizinle aynıyız oğlum 4,5 yaşında ben dr 35 haftalığım ve 36 da kontrolüm var ilk nst ye gircem ssvd düşünüyorum inşallah olur 🙏
Beyazmelikk dlrklc kendi sancimla gittim. Doktorum ufak verebiliriz iyice tetiklwnsin diye dedi ama ebem gerek görmedi kendi sancimla dogurdum
dlrklc kvsr1603 ben ankarada yaşıyorum Bilkent şehir Hastanesi’nde denicem görüştüm yaptiriyoruz dediler ama 32 .haftadan sonra belli oluyormuş daha öncesi yapabileceğim yada uygulayabilecegiim bir şey var mı acaba
kvsr1603 dlrklc riskli bir gebelik değilse bol bol yürüyüş yapın çok iyi geliyor erkenden yapılabilecek en iyi şey
dlrklc Evet memnunum genellikle Necati Hançerlioğlundan alıyorum ilk oğlumda da ona alıyordum şimdi de öyle prof olduğu için çok rahat ve güven veriyor