Hilal94 Balıkesir üniversitesi doç.dr.Akın Usta’da detaylı ultarason çektiren varmı nasıl iyi ilgileniliyormu ve kaç dakıka sürüyor ?
Secil10 Hilal94 canım ben şehir hastanesinde Ertuğrul beye yaptırdım. ayrıca akın hocaya da gittim ama Ertuğrul hoca perinatolojiyi tavsiye ederim.
Mrvnrdlkc Secil10 şehir hastanesinde yapılıyor mu detaylı ultrason genelde araştırma hastanesine gönderiyorlar diye biliyorum
Hilal94 Anladım teşekkürler bizde ona gidicez nasipse bakalım bir kere gittim muayene 5dakıka dahi sürmedi daha farkli bekliyordum o yüzden sordum detaylı ultrasonu nasıl diye oda o kadar sürmez heralde sonuçta yarım saat süren bir işlemmiş
Secil10 Tabi doktor tercihi sana kalmış ama Ertuğrul hoca bu işin uzmanı ben dediğim gibi ikisine de gittim. Şehir hastanesine randevu için pazartesi sabah 8 de hastane de olursan randevu alabilirsin muayenesi ortalama 40 dk sürüyor.
Hilal94 Secil10 2saatlik uzaklıkta oturuyorum Balıkesir’in içinde değilim o yüzden telefonlada alamadım
Fatma1251 Hilal94 merhaba yaptrıdınızmı acaba detaylı ultrason kime gittiniz bende araştırıyorum gönenden gidicem
rabia28 Fatma1251 Balikesir Üniversitesi Hastanesinde Dr.Ogretim Uyesi Gurhan Guney var mükemmel bir doktor,cok ilgileniyor detaylı ultrasonu çok çok iyi.Sakaryada bir arkadasım ona gitmişti.Balikesire geldigini duyunca hemen gittim.Cok memnun kalırsın.