kubra5441 Bugün 37+2. Haftadayım doktor bebeğin suyu sınırda dedi pazartesi tekrar ölçecek. Bu durumda ne yapmam gerekiyor. Bol su iç dedi sadece. Ve bebek 2880 gram. 2 haftada 280 gram almış haftasına göre nasıl az almış biraz dedi 🥲
ments kubra5441 bizim bebişte öyleydi sonraki hafta normale döndü ve haftada sadece 100gram aldı , bunlar normal şeyler dedi bu haftalarda, sıkmayın canınızı , sağlıkla hayırla kavuşalım inşallah.🫶🤲🏻
busra241_ kubra5441 ben de 26 haftağım. Dün doktor muayenesinde doktor bebeğin suyu sınırda biraz fazla dedi. ama herhangi bir sıkıntısı sorun görmüyorum dedi bu haftalarda böyle olması normal 2 hafta sonra gel yine bakalım. Ama ben yine de korktum biraz
mercimek42 busra241_ canım sen perintoloğa ymönlendirdi mi bende 30+2 haftalık 29. Haftadan beri çekiyorum bu derdi afına 68mm dediler hastanede üç gün yattım 91mm olmuş sonra çıktıktan iki gün sonra 65mm hesaplamışlar eğer yine düşüşte olursa hastaneye yatacam.Bence sen başka doktora da çık
ozo5565 Benimde 20li haftalarımda suyun az, ama bebeğe yeter yine de günde 1.5 - 2 litre su iç düzenli demişti. Öyle yapmıştım sonra düzeldi tekrar olmadı
kubra5441 ozo5565 benim haftam ileri olduğu için su daha yükselmez olan suyu koruyabilirim ancak. Zaten sezeryan dersede haftam iyi Allahtan bakalım pazartesi netleşecek ne diyecek