nurellaaa__ 33 haftalık hamileyim ve yaklaşık 10 gündür aşırı buz yemek istiyorum ve yiyorum da bazıları birşey olmaz diyor ama çok kişi de zatürre bronşit doğdu bebek diyor tecrübesi olan anneler yardımcı olun ne yapacağım durduramıyorum kendimi 🥺
kurkmantosuzmadonna nurellaaa__ ay bu aralar bunu ne kadar çok duydum. Bence bebeği etkilemez ama sen hasta olma dikkat et.
rumeyyurmom nurellaaa__ bende 10 haftalığım buzz gibi soğuk su içmek istiyorum ama eşim izin vermiyor içmeme, hasta olursun diyor 😂 gerçi benden çok bebeği düşünüyor ama hadi beni düşünüyormuş gibi yapsın 😂😂😂
nurellaaa__ kurkmantosuzmadonna kendim için dikkat etmeye çalışıyorum ama sonra vicdan azabı çekiyorum 🤦🏼♀️
nurellaaa__ Gokturkmom_ bana da inandırıcı gelmedi ilk ama sonradan çok fazla yorum görünce bu şekilde ister istemez etkilendim 😊
nurellaaa__ Buhati ayyy inşallah kan değerlerime baktırdım değerlerim hep yerlerde o yüzden bu kadar buz yeme isteği geliyor ama nasıl toparlarım bilmiyorum vitaminlerim de var
Buhati nurellaaa__ su ihtiyacı da olabilir buz yiyip ardından ılık su içebilirsiniz dondurma yer gibi
nurellaaa__ rumeyyurmom 😂 ayy seninki erken başlamış Allah yardımcın olsun benim kan değerlerim çok düşük çıktı demir eksikliğimde öyle o yüzden oluyormuş sende bir baktır istersen 😊
Elisa0110 nurellaaa__ haftamız aynıymış nutella’m 😇bende dondurma yiyorum inşallah öyle bir şey olmaz ☹️
_kalpatisi nurellaaa__ soğuk su içtim bebek içerde hasta olur mu hurafesinin evrim geçirmiş hali sanırım bu 😅 kimseye kulak asmayın o içinizde güvende siz kendinize dikkat edin hastalanmayın ilaçta kullanamıyoruz zaten 😊
nurellaaa__ _kalpatisi ayyy hiç sormayın yakın zamanda ağır enfeksiyon geçirdim zaten net 2 hafta vücudumu komple hissetmiyordum çok şükür geçti bu arada o zaman buz aşermiyordum 😂
rumeyyurmom nurellaaa__ ben hepsine baktırdım değerlerim çok iyi ama nedir bilemedim soğuk su mu aşerdim acaba 😂😂😂
nurellaaa__ Elisa0110 sen öndesin canım benim şuan tam 33+0 hem özelde hemde devlet Hastanesi’nde takipliyim ilk özelde doğuracağım diyordum o sebeple doktor gün verdi 8 Mayıs diye devlet hastaneside 3. Gebelik olduğu için 38 hafta bizim için Uygun diyor yani 5 Mayıs Ben devlet Hastanesi’nde doğum yapacağım ama
Elisa0110 nurellaaa__ anladım canım benim daha belli değil ilk gebelik olduğu için bakalım kontrole gidince ne dicek doktor😇
nurellaaa__ Elisa0110 hayırla sağlıkla zamanında gelsin inşallah 🤲🏼😍 Ben 8 Mayısta doğum istiyorum ama inşallah devlet Hastanesi’ndeki doktorumda kabul eder bu tarihi