bernabaskaci95 Emzik önerileriniz nedir? Ben philips avent soothie almak istiyorum fakat birkaç yorumda ağır olduğu için zor tuttukları yazılmış. Ayrıca damaklı değil yuvarlak uçlu olduğu için dişleri yamuk çıkar diye korkuyorum.
dgngr bernabaskaci95 phlips avent ultra air 0-6 ay kız aldım ben. Henüz kullanmadım ama çok araştırdım
ozlemmm93 bernabaskaci95 oğluma ilk ondan alıp vermiştim asla tutmadı bu sefer aventin diğer emziklerinden aldım yeni doğan 🤭
bbaskal bernabaskaci95 phlips avent ultra air benim kızım 18 aylık doğduğundan beri kullanıyor hiç bir sorun olmadı
mom_51 Mamajoo nun damaklı emziğini aldım bakalım beyfendi tutacak mı? Kızlarım hep bakkal emziği tuttu beyfendi hangisini tercih edecek bende bekliyorum 🙄☺️
Hatice_00 basak__25 benimkiler Philips tutmadı cnm we baby kullanıyorum ben Philipsi her çocuk tutmuyor 🤷♀️
basak__25 Hatice_00 öyle miii çok teşekkür ederimmmm Philips yorumlarını görünce direkt onu alacaktım aslında
basak__25 Hatice_00 we baby de damaklı kauçuk farkeder mi acaba ay bu emzik konusunda kendimi çok cahil hissediyorum
Hatice_00 basak__25 bilmiyorum belki seninki tutar Philips bendeki çocuklar tutmamisti herkes aynı değil dene 🤷♀️
Cansu424 basak__25 hayır onun yapısı daha farklı onunda cesitleri var air soft var plastik yerleri silikon olan bide 0-2 aylar var onlarinda sapları yok belki dahada hafif olabilir  bende bunu merak ediyorum ultra daha hafif ve kucuk diyor bunu alacagim sanirim