barbies Kızlar lütfen başına gelen yorum yapabilir mi 5 aydır geçmedi dr a gittim krem hap verdi azaldı ama yine devam yine çıkıyor ve iz kaldı psikolojim alt üst oldu çok uzun bir süre emzirme dönemi var daha ne yapacağım başına gelen yorum yapabilir mi
dgngr barbies kil maskesi geçirdi benim sivilcemi. Sabun olarak ta çay ağacı sabunum var kabak lifli. Güneş kremim de acne karşıtı bioderma
ozlm4835 barbies benimde aynı yüzüm çenem özellikle kustu da kustu dekolte bölgem sırtım çok arttı şuan 8.aya girdim azalmaya başladı çok şükür
kedimekim barbies benimde ara ara çıkıyor hiç ellemeden kendiliğinden kuruyup kaybolmasını bekliyorum ama tabi kırmızı izleri duruyor tertemiz yüzüm kırmızı benek benek oldu ve aşırı kuru bunun için doktora gitmedim çünkü hamilelikte o etki eden ilaçları kullanmak mümkün olmadığından artık umudum doğum sonrası hormonların düzelmesinde
Buhati Uç vermeyen sivilcelerimi geçiren tek şey salisilik asit serum oldu doğumdan sonra kendi sütümü sürüp duruyorum o da geçiriyor
Buhati barbies https://ty.gl/6pjgl5rjsn8kr bunu almışım ama marka fark etmiyor salisilik asit olması yeterli sadece sivilceme sürüyordum 2 günde söndürüyordu
dgngr barbies ben de öyle sanıyodum eşim ısrar etti diye sürdüm. Dermokil almış gelmiş. Yıllardır cilt bakımına gittim, denemediğim ürün çok az kalmıştı pahalı pahalı. Hamile olmasaydım acnemix kullanırdım
barbies kedimekim ben gttim hamilelijte kullanabilceğimiz sicilce ilaçları varmış ama bnde pek işe yaramadı okadar instçı sivilcelerki bormal zmnda çıksa bi krem sürsem ertesi güne sönerdi
barbies dgngr cildim okadar hassaski farklı bişey seüpte kötğ etmekte istemitorum ama küçük bir bölgeye uygularım