yarenurh Dilankck34 bence çok güzel eşiniz yokken gün içinde seslenin sürekli evin içinde hoşunuza gider belki ☺️
edagcii Mrv58 Ömer asaflar gerçekten ağlak oluyor ve kız gibi oluyorlar ne yazıkki bir de komutla hareket ediyorlar sürekli bişeyler için 10 defa söylemek gerekiyor
meri_1 bebeksibiri biz buğra, Cihangir, metehan düşünüyoruz ilk çocuğum kız Buğlem adı uyumlu olsun istiyorum buğra istiyorum Rabbim nasip ederse
Kartaly Hamza Yunus Emre Onur Çağrı Yağız Cenker Çağatay Atalay Atakan Tunç Batuhan İlber Vuslat Atahan Gökay Görkem Mahir
tugbasdt bebeksibiri Ben oğluma Alperen ismini koycam inşallah. 🙏 İlk oğlumun ismi Mert anlamları birbirine yakın bu yüzden tercih ettim.
leylaeser Dilankck34 Bence çok fazla tercih edilen bir isim yani ileriyi düşünüp koymak lazım okul çağına geldiği zaman sınıfta öelkide 10 tane Alparslan olacak tabi yine sizin tercihiniz
Dilankck34 leylaeser Ayn ama ben de esime bıraktım işte ben bı sene önce bi 5 aylık oğlumu kaybettim onun adida Ahmet Asaf onun ismini koymadı ben koydum içinde kalmasın dedim ona bıraktım diğer oğluma koyucakti Alparslan ismi 😓😓
kader6034 Aras ❤️ 9 ay ism hiç düşünmedim kızımın ismini ben koydum erkek olunca eşim koysun istedim ama onun aklındada isim yoktu Aras ismine karar verdim
bibusra Uras olucak benim oğlumun ismi anlamı şans mutluluk demek ilk gebeliğim heyecanlıyım az kaldı doğuma ama isim de çok kararsız kaldık çok değişti yağız düşündük Milan zeyd yiğit en sonda Uras a karar verdik anlamı da çok önemli bide artık herkes 2 isim koyuyor onu fark ettim
anneadayii__ bebeksibiri Çınar, Poyraz, Berke, Deniz, Sarp, Ayberk, Atakan Ben de isim bakıyorum size de fikir olsun